Bovieran har signert en landsomfattende rammeavtale om oppføring av Bovieran-konseptet

Bovieran får med dette en ny samarbeidspartner som aktivt vil bidra med å optimalisere prosjektene i en tidlig fase samt stå for gjennomførelse og være totalentreprenør. Dette gir oss en solid kontinuitet i prosjektledelse og kundebehandling.

Lars Jønsson AS er et ledende firma innen oppføring av bolig og næringsbygg på Vestlandet. Firmaet ble etablert i 1990 og har siden den gang utviklet seg til å bli en betydelig aktør innfor utførelse av bolig og næringsbygg. De har lang erfaring i å utvikle optimale løsninger for bygg med tanke på økonomi og estetikk/kvalitet for å tåle vestlandsklimaet og innfri forventninger til kvalitetsbevisste byggherrer.
–Vi på vår side, ønsker en samarbeidspartner som kan utvikle gode og salgbare prosjekter og som sikrer forutsigbarhet med tanke på fremdrift, økonomi og risiko. Sier Tim Sætre, Daglig leder i Lars Jønsson AS.

Lars Jønsson AS vil ta hånd om hele byggesaker med grunntegninger av bygg, prosjektering, byggeanmeldelse og selve byggingen. Sammen vil kunne vi kvalitetssikre byggingen og sørge for sikker og trygg gjennomføring av prosjektet.

Bovieran ser frem til et langt og godt samarbeid med deling av god kompetanse og mye erfaring.