Bovieran har Sveriges mest fornøyde boligkjøpere

Vi er fortsatt veldig stolte av at Bovieran kom aller øverst på lista på NKI sin måling, vedrørende kundetilfredshet, for 2019. Denne omfattende bransjemålingen ble gjennomført blant kjøpere av nyboligprosjekter i hele Sverige. I løpet av tre år kan vi skilte med fire utmerkelser, og i 2017 kom vi på andre plass.

Vi forsto, allerede den gang, at vi hadde løsningen på en trygg kjøpsprosess, og vi er svært fornøyd med å oppnå målet vårt som var å komme øverst i Bovieran Sverige. Målingene inkluderer de fleste private svenske boligutviklere og er basert på rundt 12500 innsendte svar.

Vårt mål er at våre kunder skal føle seg fortrolig fra første stund de kommer i kontakt med Bovieran. Takket være vårt konsept og tydelig definerte målgruppe, har vi klart å utforme en pålitelig kundereise. Vi gir våre kjøpere mulighet til å bli godt kjent med konseptet og sine nye naboer før innflytting noe som gir en ekstra trygghet.

Prognosesenteret sin NKI måling omfatter rundt 80% av Sveriges nyboliger og gir derfor en detaljert og troverdig oversikt over kundetilfredshet hos de ulike boligutbyggerne.

Bovierans positive NKI måling har resultert i at to Bovieran prosjekter, Bovieran Venersborg og Bovieran Vaxjø , har havnet på topp 10.

Vi har stort fokus på at både megler og Bovieran skal være synlige og til stede fra start til mål. Meglerne er Bovierans forlengede arm, og en stor ressurs i vårt daglige arbeid. Sammen skaper vi trygghet og fellesskap, og er begge tilstede på overtakelsesdagen.