Bovieran med ny, sterk samarbeidsavtale med HAUBO

Vi er meget tilfredse med å kunne fortelle at HAUBO Boligbyggerlag, som har lang erfaring og bred kompetanse innen boligforvaltning, er vår nyeste samarbeidspartner på Haugalandet.

Haugesund Boligbyggelag, HAUBO BBL, holder til sentralt i Haugesund sentrum og har de fleste av Haugalandets boligselskap til forvaltning. HAUBO har bygget og forvaltet boliger for sine medlemmer siden 1946, pr nå forvalter de ca 5300 boliger og ca 190 borettslag.
HAUBO forhandler blant annet frem medlemsfordeler og rabatter på en rekke områder, og bidrar også til borettslagenes kvalitetssikring gjennom kursing av styremedlemmene.

Hos HAUBO er det medlemmene som eier virksomheten, noe som gjør boligbyggelaget til et samvirkeforetak. Som medlem er du andelseier og du får også forkjøpsrett på boligene i Bovieran Haugaly Park. En av de aller største fordelene er at en stor del av kjøpesummen vil finansieres gjennom et felles lån, med lav rente og lang nedbetalingstid, som gir deg som boligkjøper de beste forutsetninger. HAUBO har også en egen medlemsapp hvor du får hele ditt medlemskap rett inn på mobilen. I appen har du ditt digitale medlemskort, og du kan se hvor mye bonus du har spart opp, hvilke medlemsfordeler du har, nye boliger til salgs med mer.

Vi gleder oss til å få dele vår kompetanse og erfaring og sammen utvikle Bovieran på Haugalandet men ikke minst sammen kunne tilby våre kunder gode fordeler.