Bovieran med positiv omtale i Estate

Tanken om å leve omgitt av planter og klima fra Middelhavet året rundt er virkelig i ferd med å få plass i hjertet til norske boligkjøpere. Dette kommer tydelig frem i en artikkel i Estate fra 9. desember, hvor prosjektet vårt på Falkum i Skien får mye oppmerksomhet. Alle argumentene vi synes er viktige og positive med prosjektene våre kommer som perler på en snor – treningsrom, badstue, gjesteleilighet, felles forsamlingslokale og borettslagsmodellen vi jobber etter med god finansieringsordning og 20 års nedbetalingstid. I tillegg fikk selve hjertet i prosjektet velfortjent fokus, en innebygget hage på halvannet mål med 1800 tropiske planter og egne gartnere.

Vi har alltid ment at dette er en sak verdt spalteplass – det er morsom lesning når andre synes det samme.

Les hele saken i Estate her