Bovieran og Boligbyggelaget Midt

Bovieran er i stadig vekst, og etablerer nå et samarbeid i Trøndelag med Boligbyggelaget Midt.

Boligbyggelaget Midt har røtter helt tilbake til 1954, og er en etablert og trygg samarbeidspartner for utbyggere i Trøndelag.

Utvikling av et boligprosjekt går over tid, består av flere faser og har i tillegg mange involverte. For å sikre et godt samarbeid og sluttresultat kreves både kompetanse, systematikk og gode verktøy.

Boligbyggelaget Midt har lokalkunnskap og godt nettverk i tillegg til lang erfaring med etablering, stifting og drift av boligselskaper. Dette skaper ryddige og effektive prosesser i samhandling mellom utbygger, bank, megler og boligbyggelag.

Sammen kan vi bidra til å gi et godt og allsidig tilbud av boliger det er godt å bo i, tilpasset enkeltpersoner, par og familier i ulike livsfaser – i hele Trøndelag.