Dansk suksess, nå på Norsk jord.

Bovieran er et relativt ukjent blad for de fleste Norske boligkjøpere – enn så lenge. Slik er det på ingen måte i Danmark. Her har konseptet levd og vokst i over 10 år, og har blitt et veldig kjent og kjært botilbud. Dette ble ettertrykkelig bevist da Bovieran la ut sitt nyeste prosjekt for salg i starten av september, med 55 boliger i Solrød et stykke utenfor København.

Salgsstart var på søndag, men allerede torsdag begynte håpefulle å møte opp, klar for å bli med på loddtrekningen om plass i køen. Omtrent som billettsalget til en god gammeldags rockekonsert, men med en vesentlig forskjell: En god rockekonsert varer i noen timer – et godt liv i en Bovieranleilighet kan vare livet ut.

Bovieran er allerede i salg i Bergen, og kommer snart for salg i Skien.