Nå kommer Bovieran med middelhavsvarmen til nord

Vi vokser videre og har nå inngått avtale med Ofoten Midt-Troms Boligbyggelag som vil få eksklusiv rett til å planlegge og etablere vårt Bovieran konsept i kommunene Narvik, Målselv, Lavangen, Evenes, Senja og Bardu.

OMT BBL ble stiftet så tidlig som 1946, og het den gang Narvik Boligbyggelag. OMT BBL tilbyr et bredt spekter av tilbud og tjenester nøye tilpasset dagens boligmarked. I dag har de rundt 2950 medlemmer og forvalter og fører regnskap for 115 boligselskaper med 1700 boliger fra Narvik i sør til Bardu og Finnsnes i nord. Det gis et godt tjenestetilbud med autoriserte regnskapsfører som bidrar til å sikre bistand til et godt og trygt borettslag eller sameie. Boligbyggelaget tilbyr gode tjenester innen økonomi, internkontroll, økonomisk og teknisk rådgivning. OMT er tilknyttet NBBL sammen med 40 andre boligbyggelag og har opparbeidet gode forsikringsordninger som sikrer boligselskapet. For styret i borettslag eller sameier har vi gode digitale løsninger gjennom styreportal, kurs og korrespondanse.

OMT BBL har bred erfaring innen boligbygging gjennom mange år, og har til enhver tid nye boligprosjekter. OMT har god og bred erfaring til renovering/vedlikehold. Boligbyggelaget har gjennom samarbeid med UIT, teknisk fakultet med flere særlig fokus på renovering/vedlikehold i et bærekraftperspektiv. OMT har god lokal kunnskap og mange dyktige samarbeidspartnere innenfor de fleste fagfelt. Det er også verd å nevne at OMT BBL er sertifisert som Miljøfyrtårn. OMT BBL er en trygg samarbeidspartner som ser på boligbygging i et langsiktig perspektiv.

Vi i Bovieran gleder oss til å utvikle prosjekter sammen med OMT BBL og å kunne tilby varme og den gode middelhavsfølelsen i vakre nord -året rundt!