Bovieran og Veidekke Bygg – sammen om norske boliger i særklasse!

Bovieran er et boligkonsept for voksne mennesker, hvor leiligheter er bygget rundt en stor,  innendørs vinterhage med trær og planter hentet fra land rundt Middelhavet. Dette er også  opphavet til navnet; Bo-Vid-Rivieran. Konseptet har vært en formidabel suksess i Sverige og  Danmark. Nå står Norge for tur, og Bovieran har fått med seg Veidekke Bygg som fast  samarbeidspartner. Først ute er et prosjekt i Skien som allerede ligger ute i salg, siden står  resten av landet for tur.

Dette er en avtale vi er svært fornøyde med» sier Jessica Bergström, daglig leder i Bovieran. Veidekke Bygg er en stabil og trygg aktør som har lang, solid historie og kjenner Norge  godt. Med 32 prosjekter bak oss har vi lang erfaring med byggeprosessen, men reglene er  annerledes og strengere i Norge. Derfor er det en stor trygghet å ha en så bunnsolid entreprenør med på laget. Veidekke har førsteklasses kompetanse og ekstremt dyktige  prosjektledere».

Direktør for Forretningsområdet Veidekke Bygg, Hallgeir Schanche er også svært tilfreds med  avtalen.

Bovieran er et spennende og viktig konsept. Dette er langt mer enn hjem for enkeltpersoner,  det er også boliger som inviterer til fellesskap. Det er et viktig samfunnsoppdrag vi svært  gjerne bidrar til. Bovieran har et fokusområde som strekker seg over hele landet, og det  passer organisasjonen vår svært bra. Vi har lokalavdelinger i alle landets fylker, og kan skape  en byggeprosess som både er sentral- og lokalstyrt. Å kunne se prosesser både fra utsiden og  fra et lokalt perspektiv er viktig. Ved å benytte ressurser fra nærområdet, klarer vi også å være konkurransedyktige på pris. Avtalen mellom Bovieran og oss var på plass i løpet av  måneder. Dette tyder på at vi er en god match».

For ytterligere informasjon, kontakt:

Jessica Bergström
Daglig Leder
Direkt: +47 907 14 010
jessica@bovieran.no
www.facebook.com/bovieranno