Velkommen hjem
til fremtidens boliger

På tide å utforske

BOVIERAN FLORA

Stift bekjentskap med en unik bolig for deg som ønsker å få det lille ekstra ut av hverdagen. Bovieran tilbyr en frodig og levende bolig med plass til sosialt samvær, en pause i hverdagen – eller en inspirerende arbeidsplass når du velger å jobbe hjemmefra.

Bovieran Flora rommer 57 leiligheter, fordelt på tre bygninger med tre etasjer i hver. Sammen med husets glassvegg og glasstak utgjør de rammen rundt vinterhagen på 1 500 m2.

Bovierans hjerte
og naturlige møteplass

Vinterhagen er husets naturlige møteplass. I tillegg til planter fra hele verden finner du fellesarealer og rikelig med plass til å nyte de frodige omgivelsene. Vinterhagens ca. 1 800 planter velges ut spesielt for hvert hus, der de skaper en rik og variert flora av blomster, trær, palmer og busker.

I vinterhagen ligger boccia-banen, der du kan møte naboer og venner til dyst. I hagen ligger også det to etasjer høye bakgårdshuset. Det rommer en badstue og et aktivitetslokale med komplett kjøkken. I andre etasje finner du gjesteleiligheten og et rom som egner seg til trening. I tilknytning til bakgårdshuset finner du dessuten en uteplass med urtehage.

Romslige og stilrene boliger

Alle leilighetene i Bovieran Flora har enten balkong eller uteplass som vender ut mot utsiden av huset. Og like utenfor ytterdøren venter vinterhagen på deg. De lyse gjennomgangsleilighetene har høy kvalitet og stilren utforming. Det er dessuten mulig å tilpasse leilighetene med en rekke tilvalg.

2 RoK, 52 m2 

En romslig og lys gjennomgangsleilighet med 2 rom og kjøkken. I Bovieran Flora finner du 12 leiligheter med denne størrelsen, fordelt på de ulike etasjene.

2 RoK, 60 m2

En romslig og lys gjennomgangsleilighet med 2 rom og kjøkken. I Bovieran Flora finner du 12 leiligheter med denne størrelsen, fordelt på de ulike etasjene.

2 RoK, 61,2 m2

En romslig og lys gjennomgangsleilighet med 2 rom og kjøkken. I Bovieran Flora finner du 3 leiligheter med denne størrelsen, fordelt på de ulike etasjene.

3 RoK, 66,1 m2

En romslig og lys gjennomgangsleilighet med 3 rom og kjøkken. I Bovieran Flora finner du 12 leiligheter med denne størrelsen, fordelt på de ulike etasjene.

3 RoK, 75 m2

En romslig og lys gjennomgangsleilighet med 3 rom og kjøkken. I Bovieran Flora finner du 18 leiligheter med denne størrelsen, fordelt på de ulike etasjene.

Lokaler med store muligheter

Aktivitetslokale

I tillegg til leiligheten din har du tilgang til den felles vinterhagen. Den kan du bruke alene, sammen med naboene eller med gjester. Hvis venner eller familie vil komme på besøk, kan du bestille gjesteleiligheten på forhånd. Du har også tilgang til et aktivitetslokale der foreningen kan planlegge ulike aktiviteter – eller kanskje arrangere en fest?  

TRENING OG FEST

Du kan bruke husets treningsrom til en treningsøkt sammen med naboene eller etter eget ønske.

HERLIG AVKOBLING

Sett deg en stund i husets badstue. Der kan du koble av eller omgås andre hvis du føler for det. I tilknytning til badstuen er det dessuten dusj og toalett.