Les mer
Les mer
Les mer
Den moderne boform for deg som er 50+

Utforsk konseptet Bovieran

 

Bovierans vinterhage har et temperaturstyrt klima med den franske rivieran som forbilde. I vinterhagen vokser det trær og vekster som er nøye utvalgt for å skape et harmonisk og avslappende miljø. Klimasystemet i vinterhagen bidrar til at temperaturen alltid er behagelig – her blir det aldri for kaldt men heller ikke for varmt, det blåser aldri og man trenger ikke måke snø. Temperaturen og luftfuktigheten er på et nivå som gjør at man forlenger utesesongen til å vare året rundt.

I den ca. 1400 kvm store vinterhagen vil du finne vekster fra store deler av verden, som blant annet palmer, blomster, busker, kaktuser, frukt- og oliventrær. Her er det full trivsel uavhengig av årstiden utenfor hagen.

Endelig er vi klare til å starte opp i Norge

Bovieran Leilighetene

Velg mellom 5 forskjellige leilighetstyper, alle med smarte og arealeffektive planløsninger. De store, takhøye vinduene sipper inn masse lys, som er med på å skape en innbydende atmosfære. Materialvalget er av god kvalitet og alle leilighetene er gjennomgående. Uansett hvilken Bovieran leilighet du velger, får du en kvalitetsbolig med bestandige materialer, og som er gjennomtenkt i alle detaljer.

Se planløsninger
Endelig er vi klare til å Den moderne boform for deg som er 50+

Bovieran Fasilitetene

I tillegg til den store og helt unike vinterhagen, har Bovieran også en rekke smarte fasiliteter og tjenester. Her finner du snekkerverksted, badstu og et treningsrom med en rekke apparater, og et fullt utstyrt felleskjøkken i forbindelse med et lokale egnet for store og små selskaper. Her kan man ha private selskaper, eller hva med en aften med vinsmaking med gode naboer.

Det finnes også en liten leilighet, som fungerer nesten som et hotellrom og kan leies når venner eller familie er på besøk og ønsker å overnatte. Det er også god plass til sykkelen i parkeringskjeller samt at det er egne oppstillingsplasser for sykkel ute.

Med Bovieran-konseptet får du så mye mer enn bare en leilighet.

Leiligheter med ekte hjemmefølelse

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt!

Påmelding