Les mer
Les mer
Les mer
Den moderne boform for deg som er 50+

Utforsk konseptet Bovieran

 

Bovierans vinterhage har et temperaturstyrt klima med den franske rivieran som forbilde. I vinterhagen vokser det trær og vekster som er nøye utvalgt for å skape et harmonisk og avslappende miljø. Klimasystemet i vinterhagen bidrar til at temperaturen alltid er behagelig – her blir det aldri for kaldt men heller ikke for varmt, det blåser aldri og man trenger ikke måke snø. Temperaturen og luftfuktigheten er på et nivå som gjør at man forlenger utesesongen til å vare året rundt.

I den ca. 1400 kvm store vinterhagen vil du finne vekster fra store deler av verden, som blant annet palmer, blomster, busker, kaktuser, frukt- og oliventrær. Her er det full trivsel uavhengig av årstiden utenfor hagen.

Endelig er vi klare til å starte opp i Norge

Leilighetene

I Bovieran kan du velge mellom fem forskjellige leilighetstyper, alle med smarte og gjennomtenkte løsninger. De store, takhøye vinduene slipper inn mye lys og skaper en innbydende atmosfære. Leilighetene er dessuten gjennomgående, noe som gir ekstra mye lys. Uansett hvilken leilightestype du velger, vil du få en leilighet med god kvalitet laget av bestandige materialer.

Se planløsninger
Den moderne boform for deg som er 50+

Fasilitetene

I tillegg til den store og helt unike vinterhagen, har Bovieran også en rekke smarte fasiliteter og tjenester. Her finner du snekkerverksted, badstu, treningsrom og et felleshus. Her kan man samles for å lage mat og spise sammen med gode naboer, delta på kurs eller arrangere hyggelige sammenkomster. Det er du og naboene dine som bestemmer hvilke aktiviteter dere ønsker å ha sammen i felleshuset. Hva med en vinklubb eller bokklubb? Uansett hva dere velger sammen, er deltakelse frivillig og du kan selvfølgelig trekke deg tilbake til din egen leilighet når du vil!

Det finnes også en liten leilighet, som nesten fungerer som et hotellrom og kan leies når venner eller familie er på besøk og ønsker å overnatte. Det er også god plass til sykkelen i parkeringskjeller, i tillegg til at det er egne oppstillingsplasser for sykkel ute.

Leiligheter med ekte hjemmefølelse

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt!

Påmelding