Boliger til salgs

Her vil du snart finne informasjon om våre kommende prosjekter. Du vil også kunne melde din interesse for det huset du vil vite mer om. Inntil da kan du fylle ut skjemaet nedenfor med kontaktinformasjon, så får du tilsendt siste nytt fra Bovieran.

Meld din intresse

Jeg er interessert i

* Påkrevet felt

** Vilkår for å godkjenne registreringen

Ved å sende inn interessepåmeldingen gir jeg samtykke til at mine opplysninger blir lagret i henhold til EUs generelle personvernforordning 2016/679 (GDPR). Informasjonen lagres i Bovieran ABs register gjennom de systemene som bedriften bruker, og senere også hos meglerne som blir brukt i dette prosjektet. Formålet med lagringen er i første rekke å samle informasjon om hvor stor interesse det finnes for et spesifikt sted. Neste skritt er å gi megleren mulighet til å kontakte meg for å kontrollere om det fortsatt finnes interesse for et sted når salget har startet. Jeg kan når som helst kontakte Bovieran og be om å få vite hvilken informasjon de har lagret om meg, eller be om å bli slettet fra registeret. Bovieran lagrer ikke min informasjon lenger enn det som er nødvendig for å utføre det oppdraget som interessepåmeldingen gjelder for.