Tenk å ha sin egen lille riviera rett utenfor stuedøren … ?

SE FILM
Vinterhagen viser seg alltid fra sin beste side

“Trädgårdsmästaren” sørger for en vinterhage med middelhavsklima året rundt

Hils på Jon Lans. Han er ansvarlig for at vinterhagen fremstår i sin frodigste prakt, og håndplukker hver plante som skal plantes. Han besøker de beste produsente i Spania og Holland og velger ut plantene han vil ha om våren. Disse plantene tar han så hjem om høsten.

Palmer, blomster, busker, kaktus, frukt og oliventrær. I vinterhagen finner du japanske, tropiske og middelhavsinspirerte områder og et skoglandskap. Alle plantene trives uavhengig av årstid, og er en del av Bovierans unike konsept i et rivieralignende klima som skaper trivsel.

Målet er å finne vakre, sunne og sterke planter som vil leve lenge. De må være i stand til å vokse i minst et tiår. Derfor har mange av trærne, buskene og blomstene allerede godt utvokst.

De valgte oliventrærne er for eksempel flere hundre år gamle, og de store palmetrærne har vokst i minst femten år. Alt dette for å skape en rik flora av varierende plantearter, størrelser og kvaliteter.

Mangfoldet gjør også at det alltid skjer noe spennende i hagen. Planter som blomstrer, trær som kaster blader og trær som bærer frukt. Hvis du bor her, kan du nyte en mindre høst av appelsin, sitron, banan, oliven og fiken per sesong så lenge du går ut og plukker til rett tid.

Vinterhagen er utviklet for at du som beboer skal bruke den fullt ut. Alt er tilrettelagt for aktiv bruk året rundt slik at du kan nyte det fantastiske mangfoldet som blomster, planter og trær gir. Ingenting er skjermet eller gjerdet inn. Gjennom både smale stier og lengre turstier, benker og møteplasser er det enkelt lagt til rette for å oppdage hele hagen, finne ditt eget favorittsted og slappe av med naboene.

I Bovierans vinterhage er det “sommerlig” året rundt

Her finner du virkelig roen til å nyte et behagelig liv under palmene

Med Bovierans vinterhage får du et klima som er temperert, og som gir deg følelsen av å være ved sydligere breddegrader, langt borte fra kalde og nordiske høst- og vinterkvelder.

Hagen er beplantet med trær og planter tilpasset et middelhavsklima og er nøye satt sammen for å skape et harmonisk og avslappende “utemiljø” inne – hele året. Det er omtrent 1800 planter i vinterhagen, og gjennom biologisk pleie, sørger egne gartnere for at plantene får de beste vekstvilkår, slik at du som beboer kan nyte mangfoldet i visshet om at vinterhagen trives.

Planter og trær fra hele verden skaper harmoni og mangfold

Hva er vel bedre enn å nyte livet i slike omgivelser

Vårt smarte klimasystem byr på både solstråler og varmegjenvinning, slik at oppholdet i vinterhagen alltid er hyggelig. Det er aldri for varmt, men heller aldri for kaldt – og du slipper å tenke på vind eller snømåking.

Med Bovierans vinterhage blir den sosiale utesesongen forlenget – temperatur og luftfuktighet gir deg følelsen av å være på den franske riviera.

Selv om stormen raser ute, er det alltid lyst og grønt inne

Nærhet til et trygt, lyst og levende utemiljø er viktig for både helse og velvære

Bovierans vinterhage er skapt å være så lett tilgjengelig som mulig for alle beboere. Vegetasjon og fellesskap er en naturlig del av hverdagen.

Det er ikke bare egen boenhet som er viktig for trivselen – det er like viktig å ha et fellesområde som gir rom for trivsel og glede, enten man vil være sosial eller kose seg alene.

Her kan du nyte et hyggelig hagemiljø, uansett vær – rett utenfor egen dør. Hagen er på hele 1 600 m² og her kan du blant annet se hundre år gamle oliventrær, papegøyeblomster og kanaripalmer.

Kos og trivsel – sammen med andre eller alene – valget er ditt

I vinterhagen nyter alle godt av muligheten til å delta i felleskapet

I vinterhagen kan man arrangere felles middager eller fester blant palmetrærne, utfordre hverandre i en boule-kamp – eller slappe av sammen på et av de mange sitte- og samlingsområdene i hagen.

I Bovieran er vennene alltid nære. Samtidig er området stort – sånn at det også skal være rom for å finne sin egen krok, på de dager man har behov for litt alenetid.

Velkommen til Bovieran – ditt nye hjem.

Kontakt oss

Har du spørsmål om Bovieran?
Eller kanskje tips om en interessant tomt?
Da er du velkommen til å ta kontakt med oss.

infonorge@bovieran.no
907 14 010

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev?

    Se personvernpolicy

    © Bovieran All Rights Reserved. vYcom.no | Se personvern-policy