Leilighetstypene

Våre romslige og arealeffektive leiligheter

Velg mellom 5 leilighetstyper

Alle leilighetene i Bovieran har enten balkong eller uteplass som vender ut av utsiden av huset. Og like utenfor ytterdøren venter vinterhagen på deg. Leilighetene er lyse, gjennomgående og har stilren utforming. Uansett hvilken planløsning du velger får du en leilighet med god kvalitet. Det er mulig å tilpasse leilighetene med en rekke tilvalg.

Type

2-roms, 55 kvm

Dette er luftige leiligheter med smart planløsning og gode detaljer. Du finner 6 leiligheter med denne størrelsen, fordelt på de ulike etasjene.

Type

3-roms, 64 kvm

Dette er luftige leiligheter med smart planløsning og gode detaljer. Du finner 9 leiligheter med denne størrelsen, fordelt på de ulike etasjene.

Type

3-roms, 65 kvm

En stor 3-roms leilighet med mulighet for walk in closet løsning. Du finner 6 leiligheter med denne størrelsen, fordelt på de ulike etasjene.

Type

3-roms, 75 kvm

Denne leiligheten har også mulighet for walk in closet løsning samt et ekstra soverom som også kan benyttes som kontor/gjesterom. Du finner 18 leiligheter med denne størrelsen, fordelt på de ulike etasjene.

Type

3-roms, 85 kvm

Vår største leilighetstype med ekstra soverom som også kan benyttes som kontor/gjesterom. Du finner 12 leiligheter med denne størrelsen, fordelt på de ulike etasjene.

Les mer
Les mer
Les mer
Leiligheter med ekte hjemmefølelse

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt!

Påmelding