Forside NyhetNyheterUtkast

Opplev det tropiske livet i Bovieran fra innsiden – vinn et besøk og opphold for to!

By 22. november 2021No Comments
Konkurranse

Vinn et besøk og opphold for to til et Bovieran-konsept i Sverige

Opplev det tropiske livet i Bovieran fra innsiden – vinn opphold for to! For å delta i konkurransen må du svare på noen spørsmål du enten vet eller finner svar på www.bovieran.no

Premien
Nå kan du vinne en tur der vi dekker kost og losji for to personer, samt transportkostnader (se konkurransevilkår). Under besøket hos Bovieran Vänersborg vil en av representantene våre og noen av beboerne ta dere med rundt og vise frem fasilitetene. Dere vil også få servert lunch under palmene i tropisk klima i Bovieran Vänersborg – midt på vinteren!

For å delta i konkurransen må påmelding ha vært gjort senest 30.12 2021.

Litt fakta om Bovieran

 • Bovieran er et populært boligkonsept med prosjekter både i Sverige og Danmark, og er på full fart inn i Norge.
 • Her bor du i en leilighet tilknyttet en stor innendørs hage med eksotiske planter og middelhavstemperatur hele året, uansett hvor surt det er på utsiden.
 • Hagen blir stelt og pleiet av profesjonelle garnere, du trenger ikke løfte en hekksaks.
 • Bovieran organiseres som boligbyggelag, med alle de sosiale og økonomiske fordeler dette har.
 • Hagen er utstyrt med solceller på taket, og overskuddsvann blir gjenbrukt.
 • Aldersgruppen er siktet inn mot 50+, mennesker som vil ha en lettvint, behagelig og sosial hverdag.

Fyll ut skjema og vær med i trekningen av tur til Sverige
  Se personvernpolicy

  Konkuransevilkår

  1. Avtale
  Deltakelse i denne konkurransen er gratis, og du forplikter deg ikke til å kjøpe noen produkter fra Bovieran. Du må være villig til å bli intervjuet og tatt bilder av under oppholdet på Bovieran – vi antar at dette vil vare i ca. 4 timer – og at materiellet brukes i markedsføring av Bovieran. Bovieran dekker kostnader ved oppholdet i Vänersborg, herunder transportkostnader inntil kr 1.000 per pers og et opphold på overnattingssted like ved Bovieran Vänersborg. Ved å delta i konkurransen godkjenner du konkurransereglene.

  2. Kvalifisering
  Hvis samme person registrerer seg flere ganger i løpet av konkurranseperioden, regnes kun den siste registreringen. For å delta i konkurransen må påmelding ha vært gjort senest 30.12 2021. Bare deltagelse via konkurransens hjemmeside teller og det er ikke mulig å delta via f.eks. faks, brev eller e-post.

  3. Trekking av vinnere
  Bare personer som har gitt korrekt informasjon (for- og etternavn, e-post og telefonnummer kvalifiserer som deltakere i konkurransen. Dette er viktig for at vi skal kunne kontakte vinnere av konkurransen. Vinnerne trekkes i løpet av de to første ukene etter at konkurransen er avsluttet. Vinnerne blir kontaktet via e-post, telefon eller tekstmelding. Hvis en vinner ikke kan nås etter gjentatte forsøk, vil vedkommende diskvalifiseres og Bovieran forbeholder seg retten til å trekke en ny vinner der de samme reglene gjelder.

  4. Konkurranse
  Én (1) vinner vil vinne prisen som er oppgitt på konkurransens nettsted. Vinneren er ansvarlig for skatt eller forpliktelser knyttet til premien. Vinneren blir kontaktet på telefon eller e-post for å avtale gjennomføring av premien.

  5. Eksklusivt
  Bovieran forbeholder seg retten til å forby eller utelukke en person fra å delta i konkurransen hvis vi vurderer at personen misbruker reglene. Slikt misbruk inkluderer blant annet å legge inn falske personopplysninger for å kunne delta flere ganger med annen informasjon. Misbruket gjelder også hvis en deltaker på noen måte forsøker å ødelegge eller manipulere konkurransens nettsted eller teknologi.

  6. Samtykke
  Det gis samtykke til å behandle kundedata for markedsføringsformål. Ved å delta i denne konkurransen samtykker du i at Bovieran og / eller deres partner(e) kan benytte foto og intervju av deg/dere i markedsføring av Bovieran. Vi vil lagre og dele din kundeinformasjon i samsvar med vår eksisterende personvernpolicy. Ved å delta i konkurransen, samtykker du i at Bovieran eller våre partnere vil kontakte deg på telefon med informasjon knyttet til premien.

  7. Konkurransen er åpen for alle innbyggere i Norge som er 18 år eller eldre.

  8. Annet
  Bovieran forbeholder seg retten til å avbryte eller endre konkurransen når som helst uten varsel.